Risotto met sperziebonen paprika en kipfilet
1494815
Aantal personen
2.00
Zelf bedacht
0
Italiaans
Hoofdgerecht
100 gram gegrilde kipfilet (vleeswaar), in smalle reepjes
3 teentjes knoflook, geperst
½ theelepel chilivlokken
2 eetlepels olijfolie
1 kippenbouillontablet, verkruimeld
1/8 liter droge witte wijn
150 gram risottorijst
350 ml warm water
200 gram sperziebonen, in kleine stukjes
½ rode punt paprika, in kleine stukjes
3 dunne lente-uitjes in smalle ringetjes
2 theelepels gedroogde oregano
Peper, zout en een mespunt nootmuskaat
2 flinke eetlepels (room)boter
50 gram pittige geraspte kaas
2 eetlepels gehakte peterselie
3 teentjes knoflook, geperst
½ theelepel chilivlokken
2 eetlepels olijfolie
1 kippenbouillontablet, verkruimeld
1/8 liter droge witte wijn
150 gram risottorijst
350 ml warm water
200 gram sperziebonen, in kleine stukjes
½ rode punt paprika, in kleine stukjes
3 dunne lente-uitjes in smalle ringetjes
2 theelepels gedroogde oregano
Peper, zout en een mespunt nootmuskaat
2 flinke eetlepels (room)boter
50 gram pittige geraspte kaas
2 eetlepels gehakte peterselie
20-30 min
Alles in één pan. Risotto met sperziebonen, paprika, lenteuitjes, veel knoflook en plakjes geroosterde kipfilet die op moest.
3