van AH

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/27/2023 - 11:15
Bereidingswijze
1. Snijd de ui in ringen.
Verhit de boter in de braadpan en bak de ui 6 min. op laag vuur.
Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee.

Snijd ondertussen de knoflook fijn en de runderlappen in stukken van ca. 1 cm. Bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Voeg het vlees, karwijzaad, de paprikapoeder, knoflook en chilipoeder toe aan de ui en bak het vlees 5 min. op middelhoog vuur.

Voeg het water toe en breng aan de kook.

Doe de deksel schuin op de pan en laat op laag vuur 2 uur stoven. Roer af en toe. Snijd de paprika's elk in 8 parten en verwijder de zaadlijsten. Snijd elk stuk in drieën. Voeg toe aan het vlees en laat nog 30 min. garen met de deksel op de pan. Breng de goulash op smaak met peper en eventueel zout.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk recept van AH!
Ingrediënten
200 g middelgrote uien (zijn er ongeveer 2)
40 g ongezouten roomboter
2 el tomatenpuree
2 tenen knoflook
600 g runderlappen
1 tl karwijzaad
2 tl milde paprikapoeder
¼ tl chilipoeder ( of chili vlokken)
500 ml heet water
3 paprika's
Hulpmiddelen & keukengerei
ik gebruik een oliestelletje
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494801
Homepage ID
3042622
Teller
0
Bron
Albert Heijn
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Chefmol
Gelegenheid