Bereidingswijze
Klop de mascarpone los en meng de lemoncurd erdoor.
Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini of 5 amaretti.
Laat de mango uitlekken maar vang de siroop op. (gebruik je limoncello dan kan de siroop weg)
Pureer de mango met de staafmixer.
Besprenkel de cantuccini/amaretti met 50 ml limoncello of met het sap van de mango..
Schep de mangopuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover.
Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Verdeel de blauwe bessen over de mascarpone.
Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini of 5 amaretti.
Laat de mango uitlekken maar vang de siroop op. (gebruik je limoncello dan kan de siroop weg)
Pureer de mango met de staafmixer.
Besprenkel de cantuccini/amaretti met 50 ml limoncello of met het sap van de mango..
Schep de mangopuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover.
Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Verdeel de blauwe bessen over de mascarpone.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker fris nagerecht met een laagje cantuccini, limoncello (of vruchtensap), mascarpone met lemoncurd en gepureerde mango.
Ingrediƫnten
250 g mascarpone
3 eetlepels lemon curd
8 cantuccini of 20 amaretti
1 blik mangoschijfjes op siroop (plm. 450 gram)
50 ml limoncello (citroenlikeur)
Blauwe bessen
3 eetlepels lemon curd
8 cantuccini of 20 amaretti
1 blik mangoschijfjes op siroop (plm. 450 gram)
50 ml limoncello (citroenlikeur)
Blauwe bessen
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
kom
4 glazen
kom
4 glazen
Leuke tips
Je kunt dit nagerecht al een dag tevoren maken.
In plaats van mango kun je ook abrikozen of perziken uit blik gebruiken
In plaats van mango kun je ook abrikozen of perziken uit blik gebruiken
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1494513
Homepage ID
886977
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid