hazelnoot schuimtaart
1494775
Aantal personen
8.00
Niet zelf bedacht
0
1.00
Nederlands
Banket
Ingrediënten:
Schuim:
100 gram eiwit (van ca. 3 eieren) op kamertemperatuur
Mespunt zout
166 gram fijne kristalsuiker
113 gram poedersuiker
113 gram hazelnoten, gemalen
Vulling/afwerking:
450 gram slagroom
45 gram fijne kristalsuiker
15 gram mokka-extract ( 13 gram zeer sterke, warme espressokoffie, 4 gram bruine suiker, 1 gram Nescafé oploskoffie)
25 gram hazelnoot-pâte (16 gram geroosterde hazelnoten, 10 gram fijne kristalsuiker)
150 gram hazelnoten, geroosterd en grof gehakt
45 gram poedersuiker
Schuim:
100 gram eiwit (van ca. 3 eieren) op kamertemperatuur
Mespunt zout
166 gram fijne kristalsuiker
113 gram poedersuiker
113 gram hazelnoten, gemalen
Vulling/afwerking:
450 gram slagroom
45 gram fijne kristalsuiker
15 gram mokka-extract ( 13 gram zeer sterke, warme espressokoffie, 4 gram bruine suiker, 1 gram Nescafé oploskoffie)
25 gram hazelnoot-pâte (16 gram geroosterde hazelnoten, 10 gram fijne kristalsuiker)
150 gram hazelnoten, geroosterd en grof gehakt
45 gram poedersuiker
30-60 min
van internet gepukt.
1