Portugese champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/04/2002 - 19:22
Bereidingswijze
Was de chamignons met citroensap.Smelt de boter,leg de chamignons er in en schep ze af en toe om totdat zij na omstreeks 10 min gaar zijn.Maak het geheel op smaak met zout en peper en giet de port er bij.Houd het gerecht op het vuur totdat driekwart van de port verdampt is,voeg dan de room toe en laat het geheel nog even sudderen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker bijgerecht.
Ingrediƫnten
500gr champignons,citroensap,30gr boter,zout en peper,1dl port,2dl room.
Hulpmiddelen & keukengerei
n.v.t.
Leuke tips
Serveer de champignons warm bij vis of vlees.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Portugees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
988733
Homepage ID
524790
Smaak
A
Teller
1286
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzie1
Gelegenheid