Bereidingswijze
Vis droogdeppen, bestrooien met zout en peper en bedruppelen met citroensap. Vis in ovenschotel leggen en dik besmerne met tonijnpate. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Tomaten in plakjes snijden en over vis verdelen. Peterselie boven tomaten fijnkippen. Korsten van brood snijden en brood verkruimelen. Broodkruimels over tomaat verdelen en besprenkelen met 4 eetlepels olijfolie. Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Stokbrood in plakken snijden, besprenkelen met rest van olijfolie en bestrooien met zout en peper. Visschotel serveren met stokbrood.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 gram)
1 eetlepel citroensap
2 blikjes john west rillettes tonijn
400 gram tomaten
1/2 zakje verse peterselie
8 eetlepels olijfolie
2 meergranen stokbroden
1 eetlepel citroensap
2 blikjes john west rillettes tonijn
400 gram tomaten
1/2 zakje verse peterselie
8 eetlepels olijfolie
2 meergranen stokbroden
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal, inhoud ca. 2 liter
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
973252
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
1303
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid