Franse vissoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/18/2002 - 18:56
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200oC of gasovenstand 4. Broodjes afbakken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Tomaatblokjes, bouillonblokjes en 1/2 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Intussen kabeljauw in stukjes snijden. Kabeljauw en fruits de mer toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes meekoken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met warme broodjes en tapenade.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 bruine pistolets
3 eetlepels olijfolie
1 zak ratatouille groentemix a 400 gram
2 bikken tomaatblokjes a 400 gram
2 bisbouillonblokjes
1 pakje kabeljauwfilet graatvrij a 200 gram (diepvries, AH)
1 bakje fruits de mer (zeevruchten a 150 gram, AH)
1 potje tapenade met gedroogde tomaatjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
968800
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
587
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid