Bereidingswijze
Kook de andijvie met het aanhangend water,tot de bladeren zacht zijn maar nog wel knapperig.Laat de stronk goed uitlekken en druk het meeste vocht eruit.Halveer de grote bladeren en vouw ze dubbel.Rol ze in een of meerdere plakjes bacon en zet het vast met een prikker en bak ze in wat boter aan alle kanten knapperig.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Iets anders met andijvie
Ingrediƫnten
1Struik andijvie,zout,2ons bacon,2el boter.
Hulpmiddelen & keukengerei
cocailprikkers
Leuke tips
Lekker met aardappelen en een gehaktbal.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
968518
Homepage ID
524790
Smaak
H
Teller
544
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de struik andijvie een paak keer en laat het goed uitlekken ,snijd maar heel weinig weg van de stronk.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid