Bereidingswijze
De mostelfilets oppervlakkig laten ontdooien
om te halveren. De halve visfilets in een ingeboterde vuurvaste schaal schikken(bolle kant omhoog) kruiden met peper, zout en over strooien met gehakte ui. leg er enkele nootjes boter bovenop. in de over - 20 minuten op -200? gaar maken.
ondertussen de saus maken op de volgende wijze.
in een warmwater bad, of op lage stan kookplaat, de eierdooiers romig roeren met citroensap,water en zout.
uit het warmwaterbad nemen en sitlaan de boter toevoegen. terug even opwarman om goed te kunnen mengen, op het laatst de room toevoegen dezelfde bereiding kan gebeuren et tarbot filets
om te halveren. De halve visfilets in een ingeboterde vuurvaste schaal schikken(bolle kant omhoog) kruiden met peper, zout en over strooien met gehakte ui. leg er enkele nootjes boter bovenop. in de over - 20 minuten op -200? gaar maken.
ondertussen de saus maken op de volgende wijze.
in een warmwater bad, of op lage stan kookplaat, de eierdooiers romig roeren met citroensap,water en zout.
uit het warmwaterbad nemen en sitlaan de boter toevoegen. terug even opwarman om goed te kunnen mengen, op het laatst de room toevoegen dezelfde bereiding kan gebeuren et tarbot filets
Vertel iets leuks over dit recept
ik heb het nog maar een keer geten maar het is heeeel lekker echt waar zaaaalig probeer
Ingrediƫnten
6 mostelfilets-1 gehakte ui-boter-peper
en zout.
saus: 2tot 3 eierdooiers-1/2 citroen-1 dlwater-zout-150gr boter-1dl verse room
en zout.
saus: 2tot 3 eierdooiers-1/2 citroen-1 dlwater-zout-150gr boter-1dl verse room
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
968456
Homepage ID
1104431
Smaak
H
Teller
906
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid