Bereidingswijze
Champignons schoonvegen, onderste stukjes van steeltje afsnijden en rest in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Champignons ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bestrooien met zout en peper. Ragout toevoegen en geheel goed doorwarmen. Intussen sneetjes brood roosteren in broodrooster. Brood diagonaal doorsnijden. Per bord 3 halve sneetjes brood rangschikken. Ragout in midden van brood scheppen en garneren met bieslook.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 bakje champignons a 175 gram
2 eetlepels boter of margarine
zout
peper
1 blik unox ragout champignons-vlees a 400 gram
6 sneetjes bruin casinobrood (of ander brood naar keuze/smaak)
12 sprietjes bieslook
2 eetlepels boter of margarine
zout
peper
1 blik unox ragout champignons-vlees a 400 gram
6 sneetjes bruin casinobrood (of ander brood naar keuze/smaak)
12 sprietjes bieslook
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
967215
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
810
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid