scampis met basilicumsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 05/31/2002 - 15:10
Bereidingswijze
Breng 1/2 dl droge witte wijn aan de kook en doe de paprika mix in en laat 5 min. afgedekt koken. Voeg de soep toe alsook de cognac en de room. Breng aan de kook.
Voeg dan de scampis toe en laat ze verwarmen. Breng op smaak met peper, zout en basilicum.
Schep deze bereiding in diepe borden en strooi er nog wat peterselie over. Geef er broodjes bij.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr scampis - 150 gr paprika mix - 1 blik kreeftensoep - 1/2 dl droge witte wijn - 1 eetl. cognac - 1 dl room - 1 koffielepel basilicum (gedroogd) - peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
965336
Homepage ID
1091484
Smaak
A
Teller
816
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
carine1957
Gelegenheid