Bereidingswijze
Bereidt het oliebollenbeslag volgens de gebruiksaanwijzing, maar dan zonder rozijnen of sukade eraan toe te voegen. Schep de garnituur die je lekker vindt door het beslag. Verhit de olie en schep met een lepel kleine bolletjes deeg in de pan. Frituur de holiebollen goudbruin.
GARNITUREN:
1. 1 rode paprika in blokjes, 1 klein blikje mais en 1 eetlepel jalape?opepers in stukjes
2. 3 eetlepels zwarte olijven in ringetjes, 3 zongedroogde tomaten in blokjes, 50 g geitenkaas in blokjes
3. 100 g garnalen, 2 bosuitjes in stukjes
GARNITUREN:
1. 1 rode paprika in blokjes, 1 klein blikje mais en 1 eetlepel jalape?opepers in stukjes
2. 3 eetlepels zwarte olijven in ringetjes, 3 zongedroogde tomaten in blokjes, 50 g geitenkaas in blokjes
3. 100 g garnalen, 2 bosuitjes in stukjes
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 pak oliebollenmix
garnituur
frituurolie
garnituur
frituurolie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
963792
Homepage ID
877887
Smaak
H
Teller
480
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid