kaas fondue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 05/05/2002 - 00:01
Bereidingswijze
De melk in het pannetje laten koken.
Daar de geraspten kaas toevoegen , en zachtjes laten koken totdat de kaas volledig is opgelost.
Let op veel roeren anders koekt de kaas aan in het pannentje.
Als de kaas is opgelost het uitgeperste knoflook teentje toevoegen.
Voeg dan de maizena toe( even van te voeren laten weken in een klein beetje melk)
Nog 3 min laten koken en dat op smaak brengen met wat peper, zout, en wat nootmuskaat
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
franse lekkernij
Ingrediƫnten
1 teentje knoflook,
300 gram geraspte kaas (tip:goudse,cruyere en emmentaler)
1 eetlepel maizena,
peper, zout, en wat nootmuskaat.
Hulpmiddelen & keukengerei
het makkelijkste is een vuurvaste stenen pannetje maar kan natuurlijk ook in een gewonen pan met een vlamverdeler eronder, garde
Leuke tips
wit stokbrood, en stukjes groenten zoals worrtel of bleekselderij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
961493
Homepage ID
867310
Smaak
H
Teller
381
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kaas raspen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
emmalee
Gelegenheid