Cafe Glace

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/16/2002 - 19:56
Bereidingswijze
als eerst neem je een ijscoup, daarin doe je 2 bolletjes vanille ijs. daaroverheen giet je wat koude koffie. Dan spuit je wat slagroom op de bolletjes en tot slot verdeel je een beetje cacaopoeder over de bolletjes ijs.

Tast toe!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk ijstoetje met koffie
Ingrediƫnten
Vanille ijs, koude en stevige koffie(ong.20cl per persoon)slagroom, cacaopoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Lepel en ijscoupes
Leuke tips
eventueel ook in combinatie met walnoten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
958301
Homepage ID
1095580
Smaak
R
Teller
2965
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ijscoupes klaarzetten en de lepels warm maken onder de kraan, dan schept het ijs beter. circa 10 min. van tevoren de koffie in de ijskast zetten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
meissie86
Gelegenheid