Bereidingswijze
Meng het bakmeel, de suiker en het zout door elkaar
Snijd de boter door het meel
Klop de 3 eieren met de yoghurt los en meng dit door het deeg
Kneden tot een samenhangend deeg, uitrollen tot ca. 1 cm dik, uitsteken en op een ingevette bakplaat leggen en ca. 10 minuten laten rusten.
Bestrijken met een losgeklopt ei en bak ze in het midden van een oven van 220? c in ca. 15-20 min gaar
Snijd de boter door het meel
Klop de 3 eieren met de yoghurt los en meng dit door het deeg
Kneden tot een samenhangend deeg, uitrollen tot ca. 1 cm dik, uitsteken en op een ingevette bakplaat leggen en ca. 10 minuten laten rusten.
Bestrijken met een losgeklopt ei en bak ze in het midden van een oven van 220? c in ca. 15-20 min gaar
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Make your own scones lads!
Ingrediƫnten
1 kg zelfrijzend bakmeel
375 gram boter
zout
6 el suiker
4 eieren
175 ml yoghurt
375 gram boter
zout
6 el suiker
4 eieren
175 ml yoghurt
Hulpmiddelen & keukengerei
deegroller
bakplaat
kwast
oven
mengkom
mesje
bakplaat
kwast
oven
mengkom
mesje
Leuke tips
Serveren met slagroom en jam.
SMUL ZE!!!
SMUL ZE!!!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
955530
Homepage ID
1061852
Smaak
H
Teller
689
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie bereidingswijze...
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid