SCONES

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/27/2002 - 21:58
Bereidingswijze
Meng het bakmeel, de suiker en het zout door elkaar

Snijd de boter door het meel

Klop de 3 eieren met de yoghurt los en meng dit door het deeg

Kneden tot een samenhangend deeg, uitrollen tot ca. 1 cm dik, uitsteken en op een ingevette bakplaat leggen en ca. 10 minuten laten rusten.

Bestrijken met een losgeklopt ei en bak ze in het midden van een oven van 220? c in ca. 15-20 min gaar

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Make your own scones lads!
Ingrediƫnten
1 kg zelfrijzend bakmeel

375 gram boter

zout

6 el suiker

4 eieren

175 ml yoghurt
Hulpmiddelen & keukengerei
deegroller
bakplaat
kwast
oven
mengkom
mesje
Leuke tips
Serveren met slagroom en jam.

SMUL ZE!!!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
955530
Homepage ID
1061852
Smaak
H
Teller
689
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie bereidingswijze...
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
soes-chef
Gelegenheid