Bereidingswijze
Smelt de boter met de chocolade al roerend op een heel laag vuur.Klop de eieren met de extra eierdooier en de suiker lichtgeel en dik.Klop het chocolade mengsel en de bloem erdoor en doe het over in ingevette cakevormpjes of kleine ovenvaste schaaltjes.Bak de puddinkjes in de voorverwarmde oven 6 min. totdat de bovenkant droog is. Keer de puddingkjes op 4 borden en spuit er een toef slagroom naast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk toetje.
Ingrediƫnten
75 gr. boter*3 el suiker*75 gr. pure chocolade,in stukjes*2 tl tarwebloem*2 eieren en 1 extra eierdooier*slagroom uit een spuitbus.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
951929
Homepage ID
1083435
Smaak
R
Teller
252
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm uw oven op 240 graden celcius voor.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid