Bereidingswijze
? hou de tomaten even in koud water, pel en ontpit ze,
? snij ze in kleine blokjes,
? snij de sjalotjes en de champignons,
? snij de kalkoenlapjes in fijne reepjes en bak ze aan in gebruinde boter,
? haal ze eruit en fruit de sjalotjes en champignons erin,
? blus met de sherry en voeg er room aan toe,
? laten inkoken tot sausdikte,
? tomatenblokjes en kalkoenreepjes aan toevoegen,
? kruiden met peper, zout, dragon en bieslook,
? opdienen.
? snij ze in kleine blokjes,
? snij de sjalotjes en de champignons,
? snij de kalkoenlapjes in fijne reepjes en bak ze aan in gebruinde boter,
? haal ze eruit en fruit de sjalotjes en champignons erin,
? blus met de sherry en voeg er room aan toe,
? laten inkoken tot sausdikte,
? tomatenblokjes en kalkoenreepjes aan toevoegen,
? kruiden met peper, zout, dragon en bieslook,
? opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker feestgerechtje
Ingrediƫnten
? ? kg kalkoenlapjes
? 100 g sjalot
? 250 g champignons
? 2 glazen sherry
? 2 tomaten
? 25 cl room
? 2 el bieslook
? 2 el dragon
? boter
? peper
? zout
? 100 g sjalot
? 250 g champignons
? 2 glazen sherry
? 2 tomaten
? 25 cl room
? 2 el bieslook
? 2 el dragon
? boter
? peper
? zout
Leuke tips
? opdienen met kroketten.
? kan ook in een croustade van bladerdeeg opgediend worden.
? kan ook in een croustade van bladerdeeg opgediend worden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
951543
Homepage ID
1078778
Smaak
H
Teller
438
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid