Bereidingswijze
Je begint met alle ingredienten klaar te zetten, dan begin je met de varkenslapjes te snijden in reepjes en de ui te snijden in blokjes en de kipfilet snij je ook in grove stukken als je dit gedaan hebt dan zet je 4 koeken-pannen op het vuur, hier doe je een klein beetje zonnebloemolie in en laat deze warm worden, dan doe je alle soorten vlees in een aparte pan en bak je het vlees tot het gaar is als al het vlees gaar is dan doe je de bamipakketten erbij dus een half pakket per pan, deze roerbak je dan, dan doe je in de pan van het kipfilet alles voor nog 10 minuten staan en kan je een pan met rijst en een pan met bami maken en dan heb je een heerlijke rijsttafel.de sperziebonen met het sap erbij en laat je even goed warm worden, in de pan van de varkenslapjes doe je de zoetzuur saus en in de pan van de reepjesvlees doe je een blik annanas en het blik-je doperwten de 2 pakjes kerriesaus en hier maak je een lekkere saus van nu heb je nog een pan met ge-hakt hier doe je de cashewnoten in en ook een flinke scheut ketjap dit laat je indikken tot er een saus ont-staat nu heb je de pan met sperziebonen en nu doe je de sathesaus er doorheen roeren tot je een dikke saus heb en nu laat je 10 minuten even rusten nu heb je nog de tijd voor je rijst en voor je bami, deze maak je klaar zoals er op de verpakking staat. En dan kan je alles serveren op tafel.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
2 bamipakketten
2 pakjes kerriesaus
1 blik zoetzuur saus
1 pot sathesaus
1 blik annanas
1 klein potje doperwten
1 pot sperciebonen
1 zakje cashew noten
2 uien
1 potje ketjapsaus
400 gram kipfilet
400 gram varkenslapjes
100 gram reepjesvlees
200 gram gehakt
1 pak rijst
1 pak bami
2 pakjes kerriesaus
1 blik zoetzuur saus
1 pot sathesaus
1 blik annanas
1 klein potje doperwten
1 pot sperciebonen
1 zakje cashew noten
2 uien
1 potje ketjapsaus
400 gram kipfilet
400 gram varkenslapjes
100 gram reepjesvlees
200 gram gehakt
1 pak rijst
1 pak bami
Leuke tips
Je kan dit bevoorbeeld serveren met atjar-tjampoer en met kroepoek, ook kan je nog satesaus bijmaken met stokjes en natuurlijk mag de sambal niet ontbreken.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
949661
Homepage ID
1081271
Smaak
A
Teller
7626
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid