fazantfilet met ananas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 02/17/2002 - 10:05
Bereidingswijze
Fazantfilets kruiden met peper/zout en bakken in vetstof* Als de filets bijna gaar gebakken zijn, citroensap,ananassap, glas Calvados en de fijn gesneden ananas toevoegen * Verder laten inkoken tot filets klaar zijn * Filets in stukken snijden, schikken op bord met de sla en overgieten met het braadvocht * De 4 resterende ananasschijven even bakken in wat boter * Op het bord schikken met daarin een kersttomaatje
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere starter
Ingrediƫnten
2 fazantfilets * vetstof * peper/zout * sap van 1 citroen * blik (6)ananasschijven op siroop * diverse slasoorten (naar eigen keuze/smaak) * 4 kersttomaatjes *1 glas Calvados
Leuke tips
Gewoon lekker met een stukje (frans) brood.
De toevoeging van citroen&ananassap geeft je een heerlijke vinaigrette.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
947830
Homepage ID
997717
Smaak
S
Teller
4345
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De diverse slasoorten wassen en schikken op een bord * 2 schijven ananas fijn snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
andreboels
Gelegenheid