Bereidingswijze
Roer het roomijs, de room en de witte chocolade met de rozijnen om tot een gladde massa. Verdeel deze massa in ronde vormpjes en laat harden in de diepvries.
Smelt de fondantchocolade en maak met een spatel 12 ringen op boterhampapier.
Haal het roomijs uit de vormen en snijd ze in tweeen. Maak een torentje met afwisselend roomijs en chocoladeringen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een feestdessertje.......
Ingrediƫnten
120 g chocolade puur, 1 dl room, 120 g chocolade (witte chocolade), 8 bolletjes vanille-ijs, 50 g rozijntjes, 2 cl rum, 4 eetlepels frambozencoulis,
4 eetlepels mangocoulis, 20 g frambozen , 4 takjes appelmunt
4 eetlepels mangocoulis, 20 g frambozen , 4 takjes appelmunt
Hulpmiddelen & keukengerei
Leuke tips
Werk af met de frambozen en de munt, en dien op met de frambozencoulis en de mangocoulis.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
946917
Homepage ID
938970
Smaak
Z
Teller
2142
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Smelt de witte chocolade en laat de rozijnen weken in de rum.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid