Bereidingswijze
Snijdt de appel in kleine stukje. Doe die in een kom met een laagje bruine suiker. Roer die goed, zodat alle stukjes appel bruin zijn van de suiker. Pak nu 2 plakjes bladerdeeg. Leg daar wat gebruinde appelstukjes op (in het midden, midden moet goed bedekt zijn). Vouw het bladerdeeg schuin dicht. Gooi er ook nog een beetje suiker overheen. Stop deze in de oven/magentron en zet de oven/magnetron op ongeveer 500 Graden Celcius. Wacht daarbij 15-20 minuten. Als u ze eruit haalt, kun u er veel poedersuiker op doen, plus nog gewone suiker.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Appelflappen op z'n Sluis'. (Een leraar van mij).
Ingrediƫnten
1 appels, suiker, kaneel, bruine suiker, poedersuiker, krentjes, bladerdeeg
Hulpmiddelen & keukengerei
Lepel, vork, broodplank, oven/magnetron,
Leuke tips
Geen serveertips aanwezig.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
946125
Homepage ID
1078092
Smaak
Z
Teller
3471
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg alles duidelijk neer op het aanrecht, zodat je niks hoeft te pakken uit kasten enz.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid