Bereidingswijze
doe boter in de pan en bak ze rond om mooi bruin..haal ze uit de koekenpan en leg ze eerst even op een keuken rol..
Vertel iets leuks over dit recept
lekker voorbij de borrel.
Ingrediƫnten
1 pond rundergehakt,1 ons hollandse garnalen, uitje, ei,knoflook, peper en zout en selderie
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan en boter
Leuke tips
koud serveren is het lekkerst..maar warm kan ook
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
945283
Homepage ID
1076347
Smaak
H
Teller
753
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de knoflook, uitje,ei,peper ,zout ,selderie in kleine stukjes doe het in een grote kom en doe het gehakt erbij en meng dit goed door elkaar en maak er kleine balletjes van..
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid