Bereidingswijze
In droge koekepan hazelnoten en sesamzaad ca.5 min.op laag vuur roosteren.plakken geitenkaas elk in 4 stukken snijden.halve broodjes vullen met de kaas.bedruppelen met honing,broodjes met opening naar boven tussen richels van rooster in ca.20 cm onder grill schuiven en ca.2 min.grillen tot de kaas begint te smelten.Koriander,munt,en zout door het notenmengsel roeren.het notenmengsel over de kaas strooien
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
vegetarische mezze(klein hapje)
Ingrediƫnten
2 e.l.hazelnoten,2e.l.sesamzaad,4 voorgeb.pittabroodjes,2plakken verse geitenkaas(a75 gram)2 thl.vloeibare honing,1 th.l.gemalen koriander,1th.lgedroogde munt,mespunt zout
Hulpmiddelen & keukengerei
gril,koekepan
Leuke tips
Direct serveren.
Tip;Direct uit gril enkele reepjes ijsbergsla in gesmolten kaas steken en dan bestrooien met het notenmengsel.
Tip;Direct uit gril enkele reepjes ijsbergsla in gesmolten kaas steken en dan bestrooien met het notenmengsel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
944616
Homepage ID
1003367
Smaak
R
Teller
639
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
grill voorverwarmen op de hoogste stand,hazelnoten fijnhakken,broodjes halveren,vanaf midden voorzichtig insnijden tot zakjes ontstaan,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid