Bereidingswijze
De verse vruchten schoonmaken en zonodig in stukjes snijden. De suiker oplossen in het hete water en zono- dig de stukjes harde vrucht enige minuten in de suiker- stroop tegen de kook aan houden. De massa laten afko@len en de zachte vruchten toevoegen. Aan de gesuikerde verse vruchten of aan de vruchten uit blik het appelsap, het citroensap en zonodig de basterdsui- ker toevoegen. De drank koelen en vlak voor het ge- bruik het spuitwater erbij schenken. Vruchtenbowl ( met alcohol); (12 glazen) idem als alcoholvrij alleen de appelsap en het spuitwater vervangen door meiwijn of witte landwijn * Bij het gebruik van vruchten uit blik minder suiker gebruiken
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
? kg. verrschillende verse vruchten - 150 a 200 gr suiker - 1 ? dl water of verchillende blikjes vruchten - au sirop - van ? ltr - 1 fles appelsap sap van 1 citroen - (50 g basterdsuiker) -? fles spuitwater
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
941705
Homepage ID
1070701
Smaak
A
Teller
1235
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid