Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 bakje frambozen (of aardbeien) 25 gram suiker, frambozenlikeur,Voor de Sabayon: 3 eidooiers, 75 gram suiker, 3/4 liter zoete witte wijn
Leuke tips
Variant: Een bolletje (frambozen)ijs in het glas doen.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
940777
Homepage ID
1061236
Smaak
Z
Teller
3103
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De frambozen afspoelen en bestrooien met een weinig suiker en besprenkelen met likeur, laten rusten en over 4 glazen verdelen.
De Sabayon:Meng de eierdooiers met de suiker en opkloppen tot een smeuig geheel.Voeg de wijn toe en flink blijven kloppen op een zacht vuur of nog beter au bain marie tot het schuimig en gebonden is. Parfumeren met likeur en in de glazen gieten.
De Sabayon:Meng de eierdooiers met de suiker en opkloppen tot een smeuig geheel.Voeg de wijn toe en flink blijven kloppen op een zacht vuur of nog beter au bain marie tot het schuimig en gebonden is. Parfumeren met likeur en in de glazen gieten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid