Bereidingswijze
Roer de dooiers met suiker.
Smelt chocolade in de melk.
Gelatine weken en oplossen.
Chocolademengsel bij dooiers voegen.
Alles onder de platte kaas mengen.
De room kloppen en ook onder de kaas scheppen.(beetje room overhouden om te versieren)
Eiwiten kloppen en luchtig onder alles mengen.
Smelt chocolade in de melk.
Gelatine weken en oplossen.
Chocolademengsel bij dooiers voegen.
Alles onder de platte kaas mengen.
De room kloppen en ook onder de kaas scheppen.(beetje room overhouden om te versieren)
Eiwiten kloppen en luchtig onder alles mengen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 reep blokchocolade (200g)puur (of 1/2 melk)
1 dl melk
200 gr platte kaas
150 gr suiker
2 dl room
3 eieren
1 pakje vanillesuiker
2 blaadjes gelatine
1 dl melk
200 gr platte kaas
150 gr suiker
2 dl room
3 eieren
1 pakje vanillesuiker
2 blaadjes gelatine
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
940671
Homepage ID
1042226
Smaak
Z
Teller
793
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid