Goulashsoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/09/2002 - 11:17
Bereidingswijze
Laat de boter bruin worden in de soeppan en braad het vlees hierin aan, doe hierbij de uien en laat deze glazig worden, doe de rest van de groenten en de champignons hierbij en roerbak nog even.
Voeg de gepelde en gezeefde tomaten toe de kruiden en het water en breng dit aan de kook af en toe even roeren, laat dit /- 2 uur zachtjes doorkoken, roer af en toe om aanbranden te voorkomen
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept

lekkere maaltijdsoep

Ingrediƫnten

500 gram runder stoofvlees, 3 uien,1 1/2 rode en 1 1/2 groen paprika 4 grote of 6 kleine aardappelen 3 winterwortelen 1/2 literblik champignons(let op!! geen verse deze worden hard)1 soeplepel paprikapoeder, 1/2 soeplepel komijnzaad(kummel) 1 literblik gepelde tomaten 1 doos(500 gram) gezeefde tomaten, peper en zout /- 2 1/2 liter water
100 gram boter
Leuke tips
Met wat stokbrood of toast is dit een goede maaltijd
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
940362
Homepage ID
1061236
Smaak
A
Teller
1541
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt het vlees in kleine stukjes, snijdt de groenten in hele kleine blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mathy48
Gelegenheid