Eisardientje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/01/2002 - 13:58
Bereidingswijze
Eieren in twee snijden, voorzichtig ontdoen van het eigeel. Eigeel tezamen met ontvelde sardienen pletten en goed mengen met mayonaise (naar smaak). Eieren vullen met dit mengsel. Smakelijk !
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartelijk bij de borrel of receptie
Ingrediƫnten
4 eieren, 1 doosje sardienen in olijfolie, ontveld, mayonaise naar smaak, peper, zout.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
939224
Homepage ID
808575
Smaak
H
Teller
307
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De eieren hard koken, daarna in koud water laten afkoelen. Sardienen ontvellen indien niet ontveld verkrijgbaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
njam
Gelegenheid