Bereidingswijze
Neem het ei uit de koelkast.
Kook het ei op de bekende wijze zacht of hard.
Gebruik de eiersnijder voor gelijke parten of plakjes.
Schik de tuinkers over beschuit of brood.
Verdeel hierover het ei en de tomaat.
Lekker met zout en peper.
Kook het ei op de bekende wijze zacht of hard.
Gebruik de eiersnijder voor gelijke parten of plakjes.
Schik de tuinkers over beschuit of brood.
Verdeel hierover het ei en de tomaat.
Lekker met zout en peper.
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
Nodig voor 1 persoon:
een 4-granen scharrelei
tuinkers of rucolacress
beschuit of brood met boter
1 kerstomaatje
zout
peper
een 4-granen scharrelei
tuinkers of rucolacress
beschuit of brood met boter
1 kerstomaatje
zout
peper
Hulpmiddelen & keukengerei
eiprikker
pan met water
vergiet
eiersnijder
plank
mes
bestek
pan met water
vergiet
eiersnijder
plank
mes
bestek
Leuke tips
Leg het 4-granen ei in een pan met ruim water en breng het water aan de kook. Reken de kooktijd vanaf het moment dat het water kookt: 3 minuten voor een zachtgekookt ei en 10 minuten voor een hargekookt ei.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
939033
Homepage ID
862365
Smaak
H
Teller
2073
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid