Bereidingswijze
Bak de ui lichtjes aan in het vet en voeg het vlees toe. Dit even flink doorbakken. Voeg een beedje water toe en de in stukjes gesneden tomaat en pompoen toe.
Gaar koken en naar smaak de kruiden toe voegen.
Is de soep te dik, voeg er dan wat water aan toe.
Gaar koken en naar smaak de kruiden toe voegen.
Is de soep te dik, voeg er dan wat water aan toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pompoensoep
Ingrediƫnten
500 gram doorregen varkenslappen
reuzel of vet
2 paprika's
1 ui
500 gram tomaten
1 blikje mais
1 kleine pompoen
kaas
zout
chilipoeder
paprikapoeder
reuzel of vet
2 paprika's
1 ui
500 gram tomaten
1 blikje mais
1 kleine pompoen
kaas
zout
chilipoeder
paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
pan en messen
Leuke tips
Opdienen met stokbrood waar kaas over geraspt is en even in oven gebakken is.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
937285
Homepage ID
461890
Smaak
H
Teller
1092
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de pompoen en snijd hem aan stukken.
Snipper de ui,
Ontvel de tomaten en in stukjes snijden.
Snipper de ui,
Ontvel de tomaten en in stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid