Bereidingswijze
-verhit de wok en giet er de olijfolie in
-leg er de vismignonettes in en laat ze aan elke kant 2 min bakken
-leg ze op het wokrooster en hou ze warm
-doe de sojascheuten in de wok en laat al roerend 2 min bakken
-voeg de tomatenblokjes, de garnalen en de kappertjes toe
-laat goed verwarmen, roer nog even om
-blus met balsamiekazijn
-werk af met bieslook, peper en zout
-leg er de vismignonettes in en laat ze aan elke kant 2 min bakken
-leg ze op het wokrooster en hou ze warm
-doe de sojascheuten in de wok en laat al roerend 2 min bakken
-voeg de tomatenblokjes, de garnalen en de kappertjes toe
-laat goed verwarmen, roer nog even om
-blus met balsamiekazijn
-werk af met bieslook, peper en zout
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
-4 zalmmignonettes
-4 kabeljauwmignonnettes
-75g noordzeegarnalen
-125g sojascheuten
-1 kop tomatenblokjes
-1,5 eetl olijfolie met look en spaanse peper
-1 eetl balsamiekazijn
-1 eetl kappertjes
-vers bieslook
-peper en zout
-4 kabeljauwmignonnettes
-75g noordzeegarnalen
-125g sojascheuten
-1 kop tomatenblokjes
-1,5 eetl olijfolie met look en spaanse peper
-1 eetl balsamiekazijn
-1 eetl kappertjes
-vers bieslook
-peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Leuke tips
schik op elk bord een zalm- en een kabeljauwmignonette en lepel er het garnituur rond.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
937031
Homepage ID
952337
Smaak
A
Teller
803
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid