Bereidingswijze
laat de spekblokjes even aanbakken in de braadpan en voeg ze bij het vlees.
Laat de ui in de zelfde pan goudbruin kleuren en delacee met de bruine fond.
Giet dat alles bij het vlees in de kookpan.
Dek af en laat anderhalf uur stoven op een zacht vuurtje.
De kwartjes gesneden chanignons een kwartiertje voor het einde toevoegen.Verder op smaak brengen.
Laat de ui in de zelfde pan goudbruin kleuren en delacee met de bruine fond.
Giet dat alles bij het vlees in de kookpan.
Dek af en laat anderhalf uur stoven op een zacht vuurtje.
De kwartjes gesneden chanignons een kwartiertje voor het einde toevoegen.Verder op smaak brengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
voor de feestdagen
Ingrediƫnten
1 kg everzwijnragout
2 uien
2 repen gerookt of gezouten spek van 1cm dik
250 champnons
40 gr boter
1 fles rode wijn(cotes-du-rhone)
1 bokaal bruine fond (wild)
1 laurierblaadjes)
een paar takjes peterselie
peper en zout
2 uien
2 repen gerookt of gezouten spek van 1cm dik
250 champnons
40 gr boter
1 fles rode wijn(cotes-du-rhone)
1 bokaal bruine fond (wild)
1 laurierblaadjes)
een paar takjes peterselie
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan,kookpan,
houtenlepel snijplank
houtenlepel snijplank
Leuke tips
opdienen met peterselieaardappelen
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
935269
Homepage ID
529490
Smaak
H
Teller
3712
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
uien snipperen
champignons afborstelen
spek in reepjes snijden
champignons afborstelen
spek in reepjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid