Zalmburgers

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/03/2001 - 16:03
Bereidingswijze
De dag zelf:

Wentel de burgers in de rest van de broodkruim.Warm de olie op in een braadpan en laat de burgers langs elke zijde 3 minuten goudgeel bakken.Laat ze even uitlekken op keukenpapier en leg ze vervolgens op de borden.
Dien de burgers op met een tartaarsaus waaraan u een beetje citroensap heeft toegevoegd.

Wijntip

Muscadet_sur_Lie_de_Sevres_et_Maine
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
80 gram Vers broodkruim
1 onbespoten citroen
1 soeplepel kappertjes
1 jonge ui
2 soeplepel dragon
400 gram zalmfilet(zonder graten of vel)
1 geklopt ei
1 soeplepel olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
935176
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
472
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De dag voordien:

Schil de ui en hak hem fijn.Haal de schil van de citroen.Pers de citroen en bewaar het sap.Snij de zalm in grove stukken.Mix met de keukenrobot 50 gram broodkruim met de citroenschil,de kappertjes,de gehakte ui,de dragon,peper en zout.Voeg de zalm toe en het geklopte ei toe en mix het.Verdeel het mengsel in 8 gelijke porties,maak er burgers van.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nana_c
Gelegenheid