Bereidingswijze
De dag zelf:
Stoom de zonnevisfilets in de stoomkoker.
Warm de saus terug op en voeg op het laatst de azijn en de olie toe.
Leg de filets in het midden van het bord en kruid met peper en zout.
Leg aan beide kanten wat van het tomaten mengsel en dien warm op.
Wijntip: Een droge witte wijn bijvoorbeeld: pouilly-fuisse
Stoom de zonnevisfilets in de stoomkoker.
Warm de saus terug op en voeg op het laatst de azijn en de olie toe.
Leg de filets in het midden van het bord en kruid met peper en zout.
Leg aan beide kanten wat van het tomaten mengsel en dien warm op.
Wijntip: Een droge witte wijn bijvoorbeeld: pouilly-fuisse
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemakkelijk voorgerecht
Ingrediƫnten
4 zonnevisfilets of andere stevige witte vis
1 blik tomatenblokjes
4 pijpajuinen
20 zilveruitjes(diepvries)
12 groene olijven
boter
3 eetlepel Balsamico azijn
3 eetlepel olijfolie
peper en zout
1 blik tomatenblokjes
4 pijpajuinen
20 zilveruitjes(diepvries)
12 groene olijven
boter
3 eetlepel Balsamico azijn
3 eetlepel olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
935162
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
378
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De dag voordien:
Stoof de zilveruitjes aan in de boter,ook de in blokjes gesneden pijpajuintjes,voeg dan de olijven toe en de tomatenblokjes.
kruid met peper en zout.
Stoof de zilveruitjes aan in de boter,ook de in blokjes gesneden pijpajuintjes,voeg dan de olijven toe en de tomatenblokjes.
kruid met peper en zout.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid