Bereidingswijze
ui pellen en snipperen.
in pan boter verhitten.
Gehakt circa 4 min rul bakken.
ui en keukenkruiden ca 3 min zachtjes meebakken.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
soepgroenten toevoegen en ca 2 min meebakken.
1/2 liter warm water toevoegen.al roerende aan de kook brengen met deksel op de pan ca 5 min zachtjes laten koken.witte bonen in tomatensaus erdoor roeren.Soep tegen de kook aanbrengen en in ca 2 min door en door heet laten worden.
intussen stokbrood in plakjes snijden,in schaal leggen soep op smaak brengen met zout en peper.
in pan boter verhitten.
Gehakt circa 4 min rul bakken.
ui en keukenkruiden ca 3 min zachtjes meebakken.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
soepgroenten toevoegen en ca 2 min meebakken.
1/2 liter warm water toevoegen.al roerende aan de kook brengen met deksel op de pan ca 5 min zachtjes laten koken.witte bonen in tomatensaus erdoor roeren.Soep tegen de kook aanbrengen en in ca 2 min door en door heet laten worden.
intussen stokbrood in plakjes snijden,in schaal leggen soep op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 grote ui
1/2 eetl boter
150 gr rundergehakt
1 1/2 theel italiaanse keukenkruiden
1 vleesbouillontablet
pakje gesneden boerensoepgroente a 350 gr
1 pot witte bonen in tomatensaus 720 gr
1 klein stokbrood
25 gr geraspte kaas
1/2 eetl boter
150 gr rundergehakt
1 1/2 theel italiaanse keukenkruiden
1 vleesbouillontablet
pakje gesneden boerensoepgroente a 350 gr
1 pot witte bonen in tomatensaus 720 gr
1 klein stokbrood
25 gr geraspte kaas
Leuke tips
in 2 diepe borden scheppen.kaas erover strooien.Direct serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
935125
Homepage ID
429848
Smaak
A
Teller
1084
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid