Bereidingswijze
Meng de zure room met de azijn en de viseitjes en wat peper
Snij de sla fijn en leg een hoopje in het midden van het bord.Overgiet met wat olijfolie en citroensap.
Schik de maatjes in stukken gesneden rond de sla.
Dresseer de room tussen de maatjes.
Overstrooi met bieslook en kervel
Snij de sla fijn en leg een hoopje in het midden van het bord.Overgiet met wat olijfolie en citroensap.
Schik de maatjes in stukken gesneden rond de sla.
Dresseer de room tussen de maatjes.
Overstrooi met bieslook en kervel
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als je van maatjes houdt,echt proberen!!
Ingrediƫnten
12 maatjesharingen
18 eetlepel zure room
3 eetlepel frambozenazijn
6 eetlepel lompviseieren 6 eetlepel zalmeieren
of foreleieren
6 eetlepel gehakte bieslook(diepvries)
12 eetlepel olijfolie
Wat citroensap(flesje)
Wat kervel(diepvries)
Sla
18 eetlepel zure room
3 eetlepel frambozenazijn
6 eetlepel lompviseieren 6 eetlepel zalmeieren
of foreleieren
6 eetlepel gehakte bieslook(diepvries)
12 eetlepel olijfolie
Wat citroensap(flesje)
Wat kervel(diepvries)
Sla
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
934330
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
517
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid