Bereidingswijze
Stoof het witloof in de boter. Kruid met peper en look. Overgiet met de wijn en laat eventjes doorkoken. Voeg de room eraan toe en laat op een zacht vuurtje even sudderen. Voeg de curry en bieslook eraan toe en bind met maizena. Neem de pan van het vuur en meng de garnalen onder de saus.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
romige saus met dat ietsje meer
Ingrediƫnten
1 dik stronkje witloof , 100 gr. Garnalen
15 cl. Light room , 1 glas witte wijn
Maizena express , Versgemalen zwarte peper
Bieslook en look , 1 Thl. Curry
15 cl. Light room , 1 glas witte wijn
Maizena express , Versgemalen zwarte peper
Bieslook en look , 1 Thl. Curry
Leuke tips
Heerlijk met tongfilet of kabeljauw. Leg er eens een takje dille op.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
934296
Homepage ID
1029818
Smaak
R
Teller
2119
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid