Bereidingswijze
De dag voordien:
Maal in een foodprocessor de vis fijn,kruid en voeg citroensap bij,en daarna de room in een fijne straal toe.Laat draaien tot een gebonden massa ontstaat.Laat afkoelen in de koelkast,en vorm met behulp van 2 lepels Quenelles.
De dag zelf:Schik de sla op de borden,doe op elk bord 2 quenelles van de haring.
Doe er de vinaigrette bij van olijfolie,wijnazijn en grove mosterd.Versier met wat dille
Maal in een foodprocessor de vis fijn,kruid en voeg citroensap bij,en daarna de room in een fijne straal toe.Laat draaien tot een gebonden massa ontstaat.Laat afkoelen in de koelkast,en vorm met behulp van 2 lepels Quenelles.
De dag zelf:Schik de sla op de borden,doe op elk bord 2 quenelles van de haring.
Doe er de vinaigrette bij van olijfolie,wijnazijn en grove mosterd.Versier met wat dille
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
moet je zeker proberen
Ingrediƫnten
200 gram gerookte haringfilets
20 centiliter dieetroom
sap van 1 citroen(flesje);Paprika
Cayennepeper
zwarte peper
sla
5 el olijfolie
2 el wijnazijn
2 eetlepel grove mosterd
wat dille
Tip:U kunt elke gerookte vis gebruiken bijvoorbeeld. makreel of forel
20 centiliter dieetroom
sap van 1 citroen(flesje);Paprika
Cayennepeper
zwarte peper
sla
5 el olijfolie
2 el wijnazijn
2 eetlepel grove mosterd
wat dille
Tip:U kunt elke gerookte vis gebruiken bijvoorbeeld. makreel of forel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
933974
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
2919
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid