Bereidingswijze
Steek de ontdooide tijgergarnalen en de kerstomaten zo op spiesjes dat u hartjes bekomt.
Warm de saus op volgens de aanwijzingen vermeld op de verpakking. Voeg room en een beetje zachte mosterd toe.
Verhit de olie in een pan.
Breng de spiesjes op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Bak ze 3 minuten aan beide kanten.
Giet de saus in de borden en schik hierop de spiesjes. Werk af met een takje verse peterselie
Warm de saus op volgens de aanwijzingen vermeld op de verpakking. Voeg room en een beetje zachte mosterd toe.
Verhit de olie in een pan.
Breng de spiesjes op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Bak ze 3 minuten aan beide kanten.
Giet de saus in de borden en schik hierop de spiesjes. Werk af met een takje verse peterselie
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor een romantisch dinertje
Ingrediƫnten
16 tijgergarnalen rauw gepeld 16/20 'La Perle'
4 kerstomaten
250g visveloutesaus 'Covee'
4 eetlepels olie
peper, zout, paprikapoeder
room
zachte mosterd
4 kerstomaten
250g visveloutesaus 'Covee'
4 eetlepels olie
peper, zout, paprikapoeder
room
zachte mosterd
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
931455
Homepage ID
346587
Smaak
R
Teller
1495
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid