Bereidingswijze
BRENG DE MELK MET MET HET BLOKJE BOUILLON AAN DE KOOK. BIND MET DE MAIZENA ROUX MINUTE EN LAAT GOED DOORKOKEN TOT EEN DIK GEBONDEN SAUS. ROER DE GARNALEN, GEM. GRUYERE EN DE EIERDOOIER DOOR DE RAGOUT EN BRENG OP SMAAK MET PEPER, ZOUT EN NOOTMUSKAAT. BESTROOI EEN PLANK MET MAIZENA PLUS. LEPEL HIER 12 PORTIES GARNALENRAGOUT OP EN LAAT ZE FKOELEN.
VORM KROKETTEN EN ROL ZE DOOR DE MAIZENA PLUS. PANEER DE KROKETTEN MET LOSGEKLOPT EIWIT EN PANEERMEEL.
VORM KROKETTEN EN ROL ZE DOOR DE MAIZENA PLUS. PANEER DE KROKETTEN MET LOSGEKLOPT EIWIT EN PANEERMEEL.
Ingrediƫnten
? L. MELK , ? BLOKJE VISBOUILLON , 125 GR. MAIZENA ROUX MINUTE , 125 GR. GARNALEN
125 GR. GEM. GRUYERE , 1 EIERDOOIER , PEPER, ZOUT, NOOTMUSKAAT , MAIZENA PLUS , PANEERMEEL
125 GR. GEM. GRUYERE , 1 EIERDOOIER , PEPER, ZOUT, NOOTMUSKAAT , MAIZENA PLUS , PANEERMEEL
Hulpmiddelen & keukengerei
grote schotel
Leuke tips
Seveer met een schijfje citroen en een takje peterselie.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
927492
Homepage ID
1029818
Smaak
R
Teller
1141
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid