Bereidingswijze
De ingredienen door elkaar schudden.
Van deze mixture doet men in een champagnecoupe 25 a 30 gr.
Hierin komen dan 4 a 6 oesters.
Garneren met een partje hard gekookt ei, einige doorgesneden schijfjes citroen, wat peterselie en bestrooien met een mespunt cayennepeper.
Van deze mixture doet men in een champagnecoupe 25 a 30 gr.
Hierin komen dan 4 a 6 oesters.
Garneren met een partje hard gekookt ei, einige doorgesneden schijfjes citroen, wat peterselie en bestrooien met een mespunt cayennepeper.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bij een feestelijke gelegenheid!
Ingrediƫnten
Voor de mixture :1 klein flesje tomatenketchup - een portglas witte bordeauxwijn - sap van 1/2 grapefruit -1/2 jeneverglas Worcestersaus - 6 druppels tabascosaus - 6 druppels soja -
Hulpmiddelen & keukengerei
halve liter fles
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
926944
Homepage ID
49821
Smaak
A
Teller
842
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Men maakt eerst een saus in een halve liter fles.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid