Eendeborstfilet met pepersaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/11/2001 - 11:15
Bereidingswijze
bak de eendeborstfilets mooi roze met een klont boter. verwijder de vetlaag en snij het vlees in reepjes. hou warm. giet het braadvet af, deglaceer de braadbodem met vruchtenazijn en giet de room erbij. roer de uitgelekte peperbolletjes erdoor en laat inkoken. giet de saus over het vlees en serveer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
weinig werk aan!
Ingrediƫnten
2 eendeborstfilets, 100 gr boter, peper, zout, 1 el verse groene peper, 1 el verse roze peper, 1/4 l room, 1 scheut vruchtenazijn.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
921295
Homepage ID
943161
Smaak
P
Teller
1097
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
poeder
Gelegenheid