Chevange-soesjes met caramel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/11/2001 - 16:54
Bereidingswijze
kook de melk met de boter en voeg er de bloem aan toe. voeg een voor een de eieren er aan toe en meng tot ee glad mengsel. voeg op het einde de fijn versneden Chevange toe en meng tot alles gesmolten is. je kan ook de kaas in blokjes snijden, en roeren tot ze half gesmolten zijn. spuit het deeg op een ovenplaat en bak het gedurende 15 a 20 min. op 180 graden. laat de soesjes vervolgens afkoelen. smelt de suiker met water en laat het mengsel koken tot karamel(opgelet; zeer warm!) dip de soesjes met hun kopje heel even in de karamel. serveer koud.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
7 eieren, 50 cl melk, 125 gr boter, 250 gr bloem, 250 gr Chevange-kaas, 10 suikerklontjes, 10 el water.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
912824
Homepage ID
943161
Smaak
H
Teller
1035
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
poeder
Gelegenheid