Bereidingswijze
pel de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en verdeel ze in partjes. meng alle sausingredienten in een grote slakom. voeg de garnalen en pompelmoes toe. koel bewaren. versier 4 coupes met slabladeren, verdeel er de pompelmoescocktail over en versier met de in twee gesneden kersttomaten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 pompelmoezen, 200 gr roze garnalen, 1 el sojasaus, 3 el arachideolie, 1 tl gemberpoeder, 1 tl ketchup, 1 tl suiker, peper, zout, kersttomaten en slabladeren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
909283
Homepage ID
943161
Smaak
A
Teller
570
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid