Bereidingswijze
bladerdeeg uitrollen tot een lap van 20x20 cm. hiervan 10 repen van 2 cm breed snijden. deeg bestrooien met de kruiden. elke reep 4 x indraaien(als een spiraal). in ca. 10 min. knapperig bakken in het midden van een op 200 graden voorverwarmde oven. in een trommel ca. 1 week te bewaren.
Vertel iets leuks over dit recept
ook lekker als knabbel tussendoor of als borrelknabbeltje.
Ingrediƫnten
4 plakjes bladerdeeg, 1,5 tl cajun kruiden.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
906263
Homepage ID
943161
Smaak
P
Teller
380
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid