Bereidingswijze
leg de plakken zalm plat op een werkvlak. verkruimel de geitenkaas. snipper de lente-uitjes fijn. verdeel de kersttomaatjes in kwartjes. verdeel de kaas en groenten over de zalmplakken. vouw ze toe en bind ze met een sprietje bieslook bijeen tot een beursje. vermeng voor de vinaigrette de olie en de azijn met de gehakte basilicumblaadjes. kruid naar smaak met peper en zout. schik de beursjes op de borden en werk af met een likje vinaigrette.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 plakken gerookte zalm, 1 geitenkaasje, 50 gr grijze garnalen, 4 lente-uitjes, 4 kersttomaatjes, 4 sprietjes verse bieslook.
VOOR DE VINAIGRETTE: 4 el olijfolie, 1 tl balsamicoazijn, 2 takjes verse basilicum, peper, zout.
VOOR DE VINAIGRETTE: 4 el olijfolie, 1 tl balsamicoazijn, 2 takjes verse basilicum, peper, zout.
Leuke tips
serveer met warme toost.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
905193
Homepage ID
943161
Smaak
A
Teller
449
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid