Bereidingswijze
Was en droog 24 kleine tomaatjes. Snijd er een kapje af aan de kant van het steeltje en haal de tomaatjes voorzichtig leeg met een lepeltje. Prak 2 verse kaasjes met groene kruiden fijn met een vork en vul de tomaatjes hiermee : garneer ze met een gevulde olijf en zet ze koel weg tot het serveren.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
24 kleine tomaatjes
2 verse kaasjes met groene kruiden
24 gevulde olijven
2 verse kaasjes met groene kruiden
24 gevulde olijven
Hulpmiddelen & keukengerei
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
901972
Homepage ID
949169
Smaak
R
Teller
2093
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid