gevulde kerstomaatjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/24/2001 - 20:54
Bereidingswijze
Meng de fetakaas met de room en wat paprikapoeder. Spuit rozetjes in de tomaatjes en garneer met kervelplukjes
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept is gemaakt met fetakaas maar is ook lekker met kruidenkaas
Ingrediƫnten
20 kerstomaatjes, zout, 100 gr fetakaas, 2-3 eetlepels slagroom, paprikapoeder, kervelplukjes
Hulpmiddelen & keukengerei
scherp mesje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
891720
Homepage ID
949654
Smaak
H
Teller
1824
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd met een scherp mesje een hoed van de tomaatjes en hol ze uit. Strooi er een beetje zout in en laat ze omgekeerd uitlekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
honeybeeke
Gelegenheid