Goulash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/17/2001 - 18:58
Bereidingswijze
Wrijf de blokjes rundvlees in met peper en zout.
Bak het spek uit en haal het uit de pan.
Bak in het spekvet het rundvlees rondom bruin.
Haal uit de pan. Bak nu de fijngesneden ui en paprika aan.
Voeg tomatenpuree, bouillon, kruiden en de wijn toe.
Vlees erbij en ca. 2 uur laten puffen.
Afmaken met room.
Lekker met spercibonen en rijst.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gerecht wat lekker moet puffen in de pan
Ingrediƫnten
250 gr. runderlapjes in blokjes
50 gr spekblokjes
zout, peper
4 uien
1 rode 1 gele paprika in reepjes
klein blikje tomatenpuree
1/2 bouillontablet
2,5 dl rode wijn
snufje thijm-rozemarijn
1 theelepel oregano
2 theelepels scherpe paprikapoeder
scheut room
Hulpmiddelen & keukengerei
standaard
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
886895
Homepage ID
944204
Smaak
H
Teller
698
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
standaard
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
samraraone
Gelegenheid