Bereidingswijze
in pan olijfolie heet laten worden en in maximaal 15 minuten de balletjes bruin en gaar bakken
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gehaktballetjes maar net even anders.
Ingrediƫnten
lamsgehakt, 1 pond
witte boterhammen, 2 zonderkorst in melk geweekt
halve citroen of een borrelglaasje ouzo
kruiden: verse munt eetlepel, oregano vers een eetlepel,verse peterselie een eetlepel
klein beetje rozemarijn.
2 eiwitten geklopt
2uien zeer fijn gesnipperd
3 of 4 middelgrote champignon hoeden klein gesneden.
witte boterhammen, 2 zonderkorst in melk geweekt
halve citroen of een borrelglaasje ouzo
kruiden: verse munt eetlepel, oregano vers een eetlepel,verse peterselie een eetlepel
klein beetje rozemarijn.
2 eiwitten geklopt
2uien zeer fijn gesnipperd
3 of 4 middelgrote champignon hoeden klein gesneden.
Hulpmiddelen & keukengerei
diepe mengkom
goede bakpan
pollepel
snijplank
schilmesje
goede bakpan
pollepel
snijplank
schilmesje
Leuke tips
lekker met tzadziki, een yoghurt/komkommer saus
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
857577
Homepage ID
927215
Smaak
A
Teller
1442
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
alle ingredienten goed door elkaar kneden en balletjes van draaien .
door de bloem heen rollen en een 20 minuten in de koelkast laten stijfworden
door de bloem heen rollen en een 20 minuten in de koelkast laten stijfworden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid